Wij zijn HKZ gecertificeerd

Partners in de zorg.

Innovatieve zorgoplossingen.

Zorgplein Holland TulpPartners schudden elkaar de hand

Zorgplein Holland is een ondernemende organisatie in de zorg.

Vanuit de kracht van het ondernemerschap kunnen we dynamisch meebewegen in het werkveld, waarbij de zorgvraag van de cliënt en de efficiënte organisatie van de zorg hand in hand gaan. Wij trachten hiermee de zorg betaalbaar te houden voor onze stakeholders.

Grafiek

Samenwerking 
innoverende partners.

Wij hebben onze interne processen goed op orde en werken met een elektronisch cliënten dossier. Wij zijn altijd geïnteresseerd in innovatieve zorgoplossingen binnen de thuiszorg, waarbij de belangen van onze cliënten en kwaliteit centraal staan.

Wij staan altijd open voor samenwerking en vernieuwingen, en komen graag in contact met innoverende partners. Commerciële zakelijke klanten kunnen een mail sturen naar: info@zorgpleinholland.nl. Of u kunt natuurlijk bellen naar ons hoofdkantoor: 020 - 488 80 00.

Voor zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten.

Wij staan tevens altijd open voor nieuwe duurzame samenwerkingen met zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Voor vragen, informatie of suggesties op het gebied van samenwerking staan wij u graag te woord: 020 - 488 80 00 of info@zorgpleinholland.nl.

Gemeente en Zorgverzekeraars
Zorgkaart Nederland LogoZorgthuis.nl logo
HKZ ISO Gecertificeerd KeurmerkErken Leerbedrijf logo