Wij zijn HKZ gecertificeerd

Zorgplein Holland

De thuiszorgorganisatie op maat.

Zorgplein Holland TulpDe verpleegkundige die u rust geeft.

Over ons.

Onze missie is om samen met onze cliënten te zoeken naar manieren om hun leven prettiger en aangenamer te maken zodat wij hun levenskwaliteit kunnen bevorderen en zo lang mogelijk kunnen waarborgen. De missie vertaalt Zorgplein Holland op diverse manieren binnen de organisatie:

Logo en Tulp Zorgplein Holland
Door de zorg zo in te richten op het zo veel mogelijk zelfredzaam blijven of worden van de cliënt.

Door de zorg te richten op behoud van eigenheid, waardigheid, kwaliteit van leven en mentaal welbevinden.

Door actief mantelzorgers te betrekken passend in de specifieke en persoonlijke situatie.

Door te investeren in respectvolle relaties tussen cliënt en medewerkers.

Door effectief samen te werken en gebruik te maken van lokale netwerken.

Door onze deskundige medewerkers periodiek bij te scholen en cliëntgericht te laten werken met behulp van een hoogstaande elektronische cliëntsysteem.

Onze kernwaarden.

De kernwaarden van Zorgplein Holland.

Professioneel

Onze medewerkers zijn geschoold, bevoegd en bekwaam en werken volgens de landelijk geldende richtlijnen. Onze administratie zeer ondersteunend naar de cliënt én de medewerker.

Betrouwbaar

Zorgplein Holland komt de gemaakte afspraken altijd na.

Klantvriendelijk

De mening en behoefte van cliënten staan voorop. (mede)Zeggenschap van zowel de cliënt als de medewerkers is een belangrijke pijler binnen Zorgplein Holland.

Betrokken

Zorgplein Holland gelooft in betrokken en warme zorg, met respect voor de privacy en omgeving van cliënten, waarbij naasten betrokken moeten blijven worden. Daar is ruim aandacht voor bij het samen opstellen van het zorgplan.

Verpleging aan huis

Onze werkwijze.

Professioneel en betrokken op lokaal niveau.

Zorgplein Holland biedt zorg en verpleging aan waarbij de menselijke maat dient als uitgangspunt. In de praktijk betekent dat lokaal georganiseerde thuiszorg, persoonlijk contact met korte lijnen en vaste, vertrouwde medewerkers bij de cliënten thuis. Dankzij onze compacte organisatie en uitstekende (administratieve) systemen hebben onze medewerkers meer tijd voor zorg aan hun cliënten. Hierdoor wordt het contact tussen cliënten en onze medewerkers persoonlijk, wat ten goede komt aan de vertrouwensband.

Gedreven en deskundige medewerkers.

Zorgplein Holland werkt alleen met deskundig geschoold personeel. Onze medewerkers hebben bewust gekozen voor een dienstverband in de thuiszorg, omdat zij het prettig vinden om te werken in wisselende omstandigheden. Zij halen voldoening uit het helpen van anderen, doen dit met gedrevenheid en voelen zich verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten. Daarnaast waarderen zij de ontmoeting van mens tot mens.

Zorgkaart Nederland LogoZorgthuis.nl logo
HKZ ISO Gecertificeerd KeurmerkErken Leerbedrijf logo