Wij zijn HKZ gecertificeerd

HBO Verpleegkundige

Draag jij graag je steentje in deze moeilijke en onzekere tijd bij en werk je overstijgend? Wij bieden je graag de zekerheid!

Ben jij een HBO Verpleegkundige en op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat doet een HBO Verpleegkundige?

Jij bent, als HBO Verpleegkundige, in staat om met professionele afstand de zorg en de leefomgeving te observeren en hierop te reflecteren. Hierdoor ben jij diegene die daardoor de gezondheidsproblemen kan signaleren. Dit kan jij doen doordat je kennis hebt van verschillende zorgvragen. Naast dat jij verpleegkundige handelingen gaat uitvoeren vind jij het ook belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren, dit komt vooral omdat jij kijkt naar wat de cliënt nog wél kan!

Omdat jij je als Verpleegkundige als geen ander kan inleven in de belevingswereld van de cliënt weet jij een veilige sfeer te creëren! Het is ook belangrijk dat je goed kan communiceren omdat jij, samen met andere disciplines, streeft naar een optimale kwaliteit van leven.

Omdat jij naast complexiteit ook van diversiteit houdt, bieden wij jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden bij ons in te zetten.
In deze rol als HBO Verpleegkundige zet je jouw ervaring en expertise in om ervoor te zorgen dat de zorgbehoevenden in Amsterdam (West) passende zorg krijgen. Je bent verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten samen met de wijkteams.

Je indiceert, organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg. Als wijkverpleegkundige ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de wijkteams en loopt waar nodig mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen. Ook zoek je voortdurend naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de client te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Verder deel jij je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen en samen met je collega wijkverpleegkundigen de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Amsterdam waarborgen.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde en een geldige BIG registratie;
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen;
 • Geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Flexibel inzetbaar, ook in avond en weekend indien nodig;
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen;
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het verpleegkundig vak;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou

 • Een jaarcontract van 32 - 36 uur per week (parttime/fulltime) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.555,- en max. €3.707- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;

Jij bent welkom

Enthousiast over deze vacature? En ervan overtuigd dat jij en Zorgplein Holland bij elkaar passen? Solliciteer dan direct via deze pagina. Jij bent meer dan welkom!

Heb je belangstelling of wil je meer weten?

Eerst nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 020 488 80 00.

Solliciteer op deze functie